Part 3/3 #runningdowntokeywest

Fra bloggen min – for de som liker sånt (løping), så har jeg lagd 3 reise-beskrivelser. 
Del 3 av 3

Kort oppsummert

  • ca 30 km dagsetappe (+15K bonus fredagsmorgen)
  • Sol, sol, sol 
  • Mye trafikk & en nordmann på tur 

Dag 3 – sjarmøren på 12-??? miles.

Nok en natt med 9 timer på puta. Søvn er som mange vet og har tipset meg om, og som jeg er klar over, uvurderlig viktig for restitusjonen. 

Eggrollbacon-sandwich + cola & vann = perfekt frokost. Visste du ikke det? Joda, loff med ost & skinke + cola er også innafor. Jeg er selvsagt sunn må vite…. 

I løpet av gårsdagen var beina blitt noe spesielle. En rar følelse jeg ikke har opplevd fra andre løp. En blanding av tømmerstokker og gelé. Men ingen tegn til vondter, ingen tegn til trøbbel. 
Bare å mate på. 

Videre. 

Mot sør. 

Mot Key West. 
Siste dagen med løping hadde jeg allerede planlagt – den skulle ikke være så lang at jeg ikke rakk poolen, solsenga & litt R&R! Etter snaue 30 km nådde jeg Key West. I made it. Etter planen skulle jeg nå ha løpt ca 100miles. Men pga endringene på dag én ble totalen lavere. Greit for meg. Jeg satt igjen med stort sett de svarene jeg ønsket. 

Time for some R&R! Pool er digg😎🏃☀️
Bonus km…..

-Fredag morgen våknet jeg såpass tidlig at jeg morgenøkt bare måtte løpes. En progressiv 10K langs strandpromenaden + en rolig 5K som nedjogg. 

Beachrun last day…
Oppsummert;

* Utstyret fungerte meget bra (Altra One 2.5 Injinji tåsokker, Xbionic tights, shorts & sleeves) caps m/ slør og gode briller. Salomon drikkesekk m/ to softflasker som drikkekilde. 

* Mat & drikke; en del hyppigere enn først antatt (samme som i andre løp; vann/cola/redbull/appelsin/banan/sjokolade)

* Tempo/fart; oj, det er her det avgjøres. Men å være smart de første 6-8 timene (gå-løpe-gå-løpe) så skal dette bli bra lørdag 20. mai!

* Løp totalt 144km på mine fire dager.
Sære punkter om utstyret;

• Xbionic

Søkte og leste rundt etter hva jeg skulle ha på meg. Endte tilslutt opp med en utgave av Xbionic sine klær. Det fungerte bra. Veldig bra. 

Varme, svette og ventilering –> opplevdes som om jeg skulle løpt hjemme i Oslo. Tok av sleeves og caps et par ganger i typ 20-30min, merket straks at det ikke var behagelig, på med utstyr igjen. 
100miles 

Da gjenstår det å fortsette treningen, samt å holde seg skadefri (her får jeg hjelp 1/mnd av Didrik Hermansen/naprapat) og glede seg til raceday lørdag 20. mai. 

Seven Mile Bridge sett fra luften…

#løpno

Publisert av

andreasgossner

Yids: COYS!! -digital interaction still a newborn child! Family, Endomondo & Tottenham! Started blogging october 2011. http://www.facebook.com/sheringham

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s