Om meg

Hei – du vet kanskje ikke alt om meg? Her er korte fakta. Savner du noe eller vil fortelle meg noe så legg igjen spor da:-)

Født i Sarpsborg i 1973. Vokst opp ved foten av Fredriksten Festning i Halden. Siste 15 år har hjemmet mitt vært i Oslo. Familien er to store og to små, østkant folk er vi. Jepp, Vål’enga er vårt lag.

Ole 5 år, Åsa 8,5 år og søt kusine:)

Vi er en familie som prøver å reise når det er ferie, ønske om mer tid sammen i hverdagen men ofte finner roen i sofan alle sammen. Gjerne foran tv:-) Vi hadde en tv-stjerne i hjemme vårt, 8-åringen var tidligere med på NRK Super:) Kjempegøy!

Tur i skog og mark? Veel, vi er nå en og annen gang i marka og det er digg når vi først kommer oss ditt. Mellom skole, teatertrening, svømmetrening, løping, speidern, jobb 1 og jobb 2 er mitt inntrykk at en alltid har for lite tid. Aldri tid til det en virkelig vil. Men, og det er et men, vi har nå tatt noen valg på vei dit vi er idag. Gode valg. Vi har feks to flotte barn 🙂

– Det er mest løping på meg fra 2012 av, noe fotball på tv og nett. Et liv som Spurs-fan blir aldri kjedlig.. Men barna er ikke helt der ennå, kanskje får jeg lurt 6-åringen til å se en Tott’nam match på tv i ny og ne – det liker han dog ikke alltid i 90 min. Svømming er prioritert for barna, tidligere var det dans, hiphop og kor.

Jobb….
Ofte, på dagtid, er jeg på jobb. Salg på flere fronter. I mange år. Fra november 2014 er det skifte fra å være salgssjef i Merisma (regnskapskjede), til å vende tilbake til å jobbe som hodejeger/rekruttering/bemanning. Hovedfokus blir finance/økonomi/regnskap.
Blir nok flere år her, skal være med å bygge opp Oslo og Romerike for Backup.

Prat om 2015-sesongen…. 😉
Planen er å fortsette økning av den totale årsmengden hva antall km angår.

Løp jeg er påmeldt i 2015;

Januar;
* Arctic Ultra 50miles (Arvika, Sverige)

Februar;
* 7 dagers treningsleir (blandt annet 5 x 40km samt to dager med triple pass)
Ingen konkurranser slik det ser ut.

Mars;
* mengdetrening første halvdel, nedtrapping siste 8-10 dager.
Ingen konkurranser.

April;
* TEC200miles i Stockholm, Sverige (17.-19.april)

Mai;
* Fornebuløpet 10k
* Romerike 100km

Juni;
* Ikke bestemt

Juli;
* Ferie i USA
* Ett trailløp i USA

August;
* Stockholm Ultra
* Ultravasan

Mer info? Du finner meg på twitter da vettu 😉

Og du, tusen takk for at du er nysjerrig og leser om hva som i huleste foregår inne i mitt hode; interesser og sånn vettu. Har du blogg? Legg igjen spor da. Ok?

AJG

På linkedIn

Tar med barna på løpetrening, de er nysgjerrige men løper ikke mye og har selvsagt med seg eget ‘utstyr’ så blir det aldri kjedelig!

IMG_4313.JPG

IMG_4316.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s