Status løpeåret 2015 #løpno

Kan med engang røpe to hemmeligheter; 

1. Jeg har ikke mistet gleden & gløden av løping, og
2. Det blir ikke noe TEC200 på meg i år

Mon tro om jeg er lik andre som er glad i å løpe endel? På ett område kan jeg i det minste kringkaste at jeg løper for å bli litt bedre enn megselv, jeg løper for å se om jeg kan prestere bedre enn megselv – men hvordgrunnen til min løpsaktivitet er helt klart min enkle glede av å (nettopp) faktisk kunne løpe. Jeg elsker å løpe. Joda, det er blitt noe jeg er avhengig av! 

Tilbakegang fra 2014-2015

I år har jeg trent langt mindre enn på samme tidspunkt som ifjor. Og få, om noen, langturer, det siste er strengt tatt nøkkelen/grunntreningen til en ultraløpers suksess… Men ikke alltid. Det viktigste vil alltid være gleden, det å snøre på seg fottøy og noe tøy som er varmt nok – og bare løpe:-)

TEC200miles i Täby/Stockholm april 2015

Fra desember til starten av februar skulle jeg lagt et grunnlag for å kunne løpe 200miles i april. Det klarte jeg ikke prioritere. Surt valg måtte tas; jeg sendte en epost til dyktige arrangører for TEC om at jeg trakk meg. 

To av mine klubbkamerater skal løpe, ønsker Einar og Thomas masse lykke til. Dere har lagt ned et stort stykke arbeid og jeg har trua på suksess!! Kjør på:-) 

Hva nå, for meg i 2015?

Resultatet av lite trening gjør at våren for meg vil brukes til å bygge opp en ny grunntreningsstamme for å lykkes med ultraløp i august. Underveis vil jeg bruke flere konkurranser som milepæler for status for hvor jeg står formmessig.

Løp fremover for meg blir,

  • PåskeHareMaraton 31.mars 
  • Fornebuløpet 
  • GrefsenkollenOpp
  • EcoTrailOslo (Ultra)
  • Romerike på Langs (kortultra)
  • Nordmarka Skogsmaraton

Hvordan dette går?? Vel, så lenge en fortsetter å ha det morsomt og se langsiktig på løpingen, så blir dette flott:-)

#løpno 

  

En inspirasjonskilde, og meg til venstre:-) 

Publisert av

andreasgossner

Yids: COYS!! -digital interaction still a newborn child! Family, Endomondo & Tottenham! Started blogging october 2011. http://www.facebook.com/sheringham

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s