Prøv Trysil 1132 – Østlandets tøffeste bakkeløp!

Et spennende løp jeg skal prøve å få løpt!!

Sondre Amdahl

Det er ikke så mange store løp i Trysil, derfor må jeg slå et slag for min favoritt. Og det sier seg kanskje selv at det er motbakkeløpet til toppen av Trysilfjellet? Det er i traktene rundt Trysilfjellet jeg legger ned store deler av treninga mi, året rundt. Årets utgave får jeg nok ikke med meg (flytter til Spania), men du bør absloutt prøve!

Løypa går fra Trysil sentrum til toppen av Trysilfjellet på 1132 m.o.h. Totalt er løypa 5,5 km lang, og byr på 782 høydemeter. Starten går på asfalt opp til Trysil Turistsenter. Deretter fortsetter den på sti og grusvei via heisene Liekspressen og Tolver’n, før den skråner opp mot toppen av fjellet. Årets utgave går av stabelen 13. september. Kl. 11.32 selvsagt. Fjorårets utgave bød på en bra duell mellom undertegnede og Tore Stengrundet. Tore er en knallgod langrennsløper med klippekort i eliteklassen på…

Vis opprinnelig innlegg 97 ord igjen

Publisert av

andreasgossner

Yids: COYS!! -digital interaction still a newborn child! Family, Endomondo & Tottenham! Started blogging october 2011. http://www.facebook.com/sheringham

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s