Klart for årets først løp #bislett50k

Januar og løping | Tøff start på #løpno året

Det ble løpt 16 av 31 dager, mye grunnet sykdom og en lei akillesskade. Det startet så bra, litt for bra. Treet vokste seg inn i himmelen, flere ganger. Å bli så ivrig at en trener for mye byr ofte på problem, jeg fikk så såre akilles at jeg måtte få behandling. Eksentrisk tåhev hjalp noe, men det var nok de 10 dagene jeg lå rett ut pga forkjøllelse som hjalp mest. Løp 285 km de første to ukene, det var for mye. Det var for raskt opp i antall km per uke. Kroppen sa greit i fra, og hvile var tingen. Nå er akilles stort sett bra igjenJ

Februar og Bislett 50k
Lørdag 15. februar løpes årets første konkurranse, en femmils tur i katakombene under Bislett Stadion. Jeg gleder meg jeg. Før skade og sykdom var planen å løpe under fire timer, og etter litt om og men så opprettholdes planen. Det betyr 4:48 min per km. Åpningsfarten legges med andre ord på ca 4:45 min/km. Så gjenstår det å se hva resultatet blir at en slik åpning med grunnlaget som ikke er bra.

Mars
Fokus i mars er mengde og lav fart. Grunnen er deltakelse i TEC100 som går dagen før palmesøndag, altså lørdag 12. april kl 10:00. Jeg har aldri løpt så langt før. 100 miles er 161 km. Det er langt. Planen her er, ja, hva er planen? Planen blir å fullføre. Det vil i så måte være gunstig å ha spart opp km i banken, og de skal legges på uke for uke i løpet av mars måned. Helst uten å bli skadet da.

Lykke til med løpingen deres, snart er det vår – ikke sant 🙂

20140204-102537.jpg

20140204-102730.jpg

Publisert av

andreasgossner

Yids: COYS!! -digital interaction still a newborn child! Family, Endomondo & Tottenham! Started blogging october 2011. http://www.facebook.com/sheringham

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s