Løpesesongen er startet

Det er blitt mars og jeg er akkurat ferdig med det som skal være starten på årets løpesesong. At jeg hadde mål om å starte første januar, nyttårsforsett du vet, er det lite å gjøre med nå. Nå er det bare å se fremover.

Kveldens økt var en blanding av første tur ut og test av hvor dårlig tilstand formen er på. Underlaget var en blanding av is, grus oppe på isen og bar asfalt. Tanken var å løpe min 5 km på bedre enn 30 min. Noe jeg klarte.

Jeg bruker Endomondo til å måle hvor jeg løper, hvor langt jeg løper og tiden. En app selvsagt, jeg er opptatt av mine app’s til min iPhone
Endomondo lastes ned til flere plattformer, og kan linkes opp mot andre profiler i min sosiale verden.

Distansen ikveld ble 5,91 km og tiden ble 33.29 min. All info, tid pr km og hvor jeg løp ved å klikke deg inn til min endomondoprofil

Løpetreningen fremover skal ikke bli krampaktig, men jeg har ikke tid til å ta det med ro. Legger opp til 3 løpeøkter pr uke, tempo under 6 min pr km og 6-12 km pr tur. Dette bør være både overkommelig og riktig for meg.

Årets første løp og noe å trene til er Råskinnet som skjer lørdag 5. mai på Sognsvann. Jeg har ikke deltatt i det 8 km lange gjørme-grus-og-terreng-løpet før, men er utfordret og jeg sier sjelden nei til en utfordring! All den tid jeg ofte angrer senere…

Har du kommet igang med løpetreningen?
Hva er ditt mål?

Andreas

Publisert av

andreasgossner

Yids: COYS!! -digital interaction still a newborn child! Family, Endomondo & Tottenham! Started blogging october 2011. http://www.facebook.com/sheringham

2 kommentarer om “Løpesesongen er startet”

 1. Klapp, klapp!!
  Ja, la oss likegodt publisere det her… Mitt mål er sentrumsløpet! Jeg har jo aldri (fremdeles ikke) løpt en mil før, men er optimistisk…he he… Har kommet i gang med trening (før deg), og bruker runkeeper-appen. Kjenner du til om det er store forskjeller mellom den og Endomondo?

  1. Hei Rannveig:)
   Så bra du løper! Jeg kom seint igang, men faktisk tidligere i år enn ifjor – i hvertfall med regelmessig løping.

   Sentrumsløpet er et fint løp å debutere på når det gjelder 10K. Relativ flat løype, noe opp og ned etter bybildet men ingen harde kneiker eller tungt underlag. Ønsker lykke til!

   Endomondo-appen er den eneste app jeg har prøvd for å måte hvor jeg løper, hvor langt og tid pr km – godt fornøyd. Tror runkeeper også er fin, uten at jeg kjenner den;-)

   Keep ut the good run-in-2-Sentrumsløpet:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s